Skip to navigation Skip to events Skip to content
Wednesday
22.
Feb 2017
19:00

Engineers without borders

Bli med på en spennende aften i regi av Ingeniører Uten Grenser Trøndelag. Hør og lær fra vår foredragsholder som har returnert fra et oppdrag i India. Arrangementet er åpent for alle ingeniører og teknikere.
HVEM ER VI?

Ingeniører Uten Grenser (IUG) fremmer utvikling gjennom å formidle ingeniørkompetanse til norske bistandsorganisasjoner. Hvert år gjennomfører vi en rekke oppdrag verden over for norske bistandsprosjekter, hvor kvalifiserte ingeniører er vårt bidrag. IUG er en medlemsbasert organisasjon, med partnere i norsk næringsliv og bistandssektor. Vi ble etablert i 2011 og er tilknyttet Ingeniører Uten Grenser globalt, gjennom Engineers Without Borders (EWB).
FOREDRAG

Å drive internasjonal utvikling og hjelpearbeid handler mye om å registrere muligheter og reagere på menneskers behov, akutte eller ikke. Kveldens foredragsholder, Gjermund Kambestad, har nylig kommet tilbake fra India, der han bisto Leger Uten Grenser i fjellområdene i nord. Dette er et område som er veldig avsidesliggende, og har flere problemer knyttet mot drikkevann.
DISKUSJON

Foredraget vil bli etterfulgt av interessant diskusjon rundt problemer, oppdrag og løsninger knyttet til bistandsarbeid for å danne et bilde av hvordan IUG opererer.

Det er åpent for å ta med seg varer fra baren opp til møterommet. Etter møtet vil det bli mingling i baren, så vær velkommen til en hyggelig og lærerik aften.
OBS:
Påmelding kun gjennom Eventbrite.
Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla.
Påmeldingen stenger 17.00 samme dag.
https://www.eventbrite.com/e/apen-aften-med-iug-tickets-31963799585

Vel møtt!