Skip to navigation Skip to events Skip to content
Wednesday
28.
Nov 2018
08:30

Kommunikasjonskurs for gründere : Lag en bedre pitch

Gratis kommunikasjonskurs for gründere og startups.

Kommunikasjon er en kritisk suksessfaktor for et selskap i vekst. Hvordan forteller du historien om selskapet ditt til investorer, samarbeidspartnere og potensielle kunder? Hvordan treffer du riktig målgruppe med riktig budskap? Effektiv bruk av kommunikasjon bidrar til mer motiverte medarbeidere, mer betalingsvillige kunder og et samfunn som gir bedre rammebetingelser.

Dette er et praktisk rettet kurs som går over en halv dag. Du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere egen kommunikasjon. Målet er at du blir mer bevisst din egen kommunikasjonsstil, utformingen av strategiske budskap og den effekten du ønsker budskapet skal ha. Du lærer teknikker som forbedrer din egen framføring og historiefortelling.

Etter kurset kan du mer om:
• Strategisk budskapsutforming
• Målgrupper og ønsket effekt
• Historiefortelling og dramaturgi
• Retorikk
• Bruk av presentasjonsverktøy

På kurset er det din egen presentasjon du trener på og utvikler videre. På den måten knyttes teori, tips og råd direkte til din egen praksis og dine individuelle behov.

Kurset er gratis og arrangeres av Strømsnes Røe i samarbeid med Work-Work. Begrenset antall deltakere – først til mølla.