Skip to navigation Skip to events Skip to content
Wednesday
13.
Sep 2017
18:00

Super Smash Bros. på Work-Work

Hei alle sammen og velkommen til den ultimate hyggestunden med Super Smash Bros. på Work-Work. Det blir stappet så mange setups som mulig inn i møterommet i andre etasje, der vi (Smash Trondheim) stiller med både skjermer, konsoller, spill og kontrollere. Vi har dessverre ikke uendelig med kontroller, så det anbefales å ta med sin egen dermed det er mulig. Hvis noen tar med konsoll med spill er vi også evig lykkelige!

Vi kommer i tillegg til å ha noen stasjoner for free play til å sette av noen skjermer til turneringer. Vi tenker å kjøre en turnering i Smash for WiiU klokka 18:15 og en for Smash Bros. Melee klokka 20:15. Påmelding skjer på stedet.

Vi minner om at arrangementet har 20-års aldersgrense etter klokka 20:00, og at baren er åpen med mye god mat og drikke hele kvelden. Work-Work stenger klokka 00:00, men vi må avslutte ting en halv time før for å rigge ned utstyr.

Så da ser vi bare frem til en koselig kveld med nye og gamle fjes, uansett ferdighetsnivå! Skulle det være noen spørsmål er det bare å kontakte meg (Magnus Nicolaysen) direkte på facebook eller mobil +4795481585.